Profielpagina Robbert Lagerweij Interior Design


Over Robbert Lagerweij


Met uw wensen en onze ideeën als vertrekpunt gaan we, samen met u, op een bijzondere ontdekkingstocht naar het interieur waarbij u zich prettig en comfortabel voelt en waarin u zich herkent, maar waarin u ook verrast zult worden door onze visie en advies.


Samen met ons bouw-, en ontwerpteam ontwikkelen wij voor u een interieurplan, geven we interieurontwerpadvies en staan wij garant voor een optimale uitvoering van de woonsfeer die bij u past. Wij werken samen met een breed scala aan betrouwbare en originele interieur en bouwprofessionals en hebben alle expertise in huis op het gebied van interieurdesign en weten de weg binnen deze wereld door onze uitgebreide ervaring en netwerk. We maken graag uw woonbehoeften en -wensen concreet. 


Als u kiest voor interieurontwerper Robbert Lagerweij, dan kiest u voor een comfortabel, stijlvol en duurzaam interieur, in een frisse en eigentijdse setting, dat alle hypes doorstaat.Prijs Indicatie Advies

10,000 - 20,000 euro

Portfolio 

Heb jij behoefte aan een interieur ontwerper voor je huidige of aanstaande woning? Neem contact met mij op! Licht alvast in een paar zinnen toe wat de situatie is waarmee ik zou kunnen helpen.

Naam:

Telefoon:

Email:

Aanvraag: