The story behind: B-Art

Op Whoppah worden veel unieke items aangeboden met een speciaal verhaal.  Vorige keer lichtten we de roze pink ribbon houten buffetkast uit. Nu spraken we met Bart Stillekens, van B-Art. 

B-Art

Biografie
B-art is jong, creatief, baanbrekend en heeft een ondernemersgeest. Van jongs af aan was hij bezig met het maken van prachtige tekeningen, op latere leeftijd ging hij over op canvas en sculpturen.

B-art merkte op dat zijn werk de mensen aansprak en zo waren zijn eerste kunstwerken zeer snel verkocht. De eerste stukken werden verkocht aan bekenden en een half jaar later organiseerde B-art zijn eigen eerste solo-expo. Hij werkt nu samen met hoogwaardige galerieën, showrooms en interieurontwerpers. Maar hij werkt ook op verzoek.

“Ik heb mijn eigen originele kunstzinnige manier van werken. Ik vind het moeilijk om me aan slechts één stijl te binden. Waarom 1 stijl gebruiken als er eindeloze mooie mogelijkheden zijn. Ik werk op canvas, hout, mdf, koper en polystone met producten zoals: hoogwaardige acrylverf, montana graffiti, markers, stickers en prints. Ik werk ook graag met duurzame producten zoals epoxy, 24-karaats gouden en / of zilveren bladeren, diamantstof en lakken. ”

Sinds eind 2018 besteedt B-art zijn tijd vooral aan het ontwikkelen van unieke 1/1 schilderijen. Zijn nieuwe collectie bevat veel abstracte kunstwerken. Door met veel verschillende technieken te experimenteren, creëert B-art een verrassend, uniek effect.

Wij vroegen hem verder ... 

Wat is je droom/ambitie en hoop je te bereiken met jouw kunst? 
‘’ Een internationaal wereld podium zodat iedereen mijn kunst kan beleven en eventueel kan aanschaffen. We zitten nu nog voornamelijk in de EU maar willen dit graag uitbreiden naar de rest van de wereld. ‘’ 

Wat voor tip heb je voor de koper/wil je meegeven?
‘’ Elk stuk is gelimiteerd van unieke 1/1 pieces tot 1/100 limited editions. ‘’’

Waar zie je jouw kunstwerken het liefste in terug, wat voor huis/omgeving?
‘’In elke omgeving waar de mensen ervan kunnen genieten. Om als voorbeeld te nemen een van de best verkochte stukken: “The Money Paintings” kunnen zowel in huis, kantoor of in uw bedrijf. Kunst moet niet een aanschaf zijn maar een beleving!’’ 

 

Afbeeldingsresultaat voor b-art bart stillekens

 

Bekijk een deel van zijn kunstcollectie op Whoppah. 

Colourful world  Vraagprijs €2.750     
King Kong dollar sculpture   Vraagprijs €4.500                                  
Money painting  Vraagprijs €6.000           

Whoppah!

Ontdek Whoppah en laat je verbazen over de mooiste dingen voor jouw huis.
Meer over ons