De top 5 Black Design Deals

Black design never runs out of style

Het is niet gek om te aarzelen om zwarte tinten toe te voegen aan je interieur. Maar met de juiste meubels en subtiele styling met donkere details zoals vazen en beeldhouwwerken kan je een prachtig elegant en tijdloos geheel creëren. Dit zijn mijn top 5 favoriete zwarte Black Friday Design deals voor donkere schoonheid in huis.

 

1. Vitra Park Swivel

Prachtige lederen draaifauteuil van Vitra, model Park ontwerp van Jasper Morrison uit 2004. Bruin leder bekleed, de bekleding is afneembaar, massief houten frame met gepolijst aluminium voet.

Vitra draaistoel

 

2. Model EA 216 softpad-loungestoel

Dit is een Eames stoel EA216 door Charles en Ray Eames en geproduceerd door Herman Miller. De Eames stoel EA216 werd ontworpen in de jaren '60. De stoel is gemaakt van verchroomd staal met een prachtig softpad bekleding in zwart leder. De armleuningen zijn van verchroomd staal.

 

3. Clubfauteuil Thonet MCM

In vintage staat verkerende clubfauteuil vermoedelijk 40er jaren van Thonet

 

4. Verner Panton schommelstoel

Opvallende schommelstoel ontworpen door Verner Panton, geproduceerd door Rosenthal in Duitsland in 1974. Deze zeer comfortabele Verner Panton schommelstoel heeft een minimalistisch ontwerp. Het houten frame heeft geen poten en blijft in balans vanwege het gewicht in de bodem.

 

5. bureau fauteuil Drabert Deluxe

Originele Drabert Deluxe bureaufauteuil. Compleet gerenoveerd in ons atelier.
Geheel uitgevoerd in zwart gecapitonneerd kunst leder. 

Whoppah!

Ontdek Whoppah en laat je verbazen over de mooiste dingen voor jouw huis.
Meer over ons